search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:53
MENU CLOSE

Κλειστός για δύο ημέρες ο δρόμος Καλαμάτας – Σπάρτης

12.02.2020 15:33
Κλειστός για δύο ημέρες ο δρόμος Καλαμάτας - Σπάρτης - Media

 

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από αύριο Πέμπτη 13/02 έως το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στον δρόμο Καλαμάτας – Σπάρτης μέσω Ταύγετου μετά από απόφασή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika ο δρόμος Καλαμάτας – Σπάρτης μέσω Ταύγετου θα διακοπεί λόγο ότι στο 13ο χλμ. υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης βράχου και θα γίνουν εργασίες απομάκρυνσής του.

Με προηγούμενη αστυνομική απόφαση από το Δεκέμβριο έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στο δρόμο Καλαμάτας – Σπάρτης από το 11ο έως το 16ο χλμ. λόγω των έντονων κατολισθητικών φαινομένων.

Με νέα απόφαση γίνεται γνωστό ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα από το 13ο έως 13,5 χλμ. του δρόμου για να εκτελεστούν έκτακτες εργασίες απομάκρυνση βράχου που είναι έτοιμος να αποκολληθεί.

Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι για τις δύο αυτές ημέρες η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο από το νέο αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας – Τρίπολης, μέσω Λεύκτρου – Σπάρτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01