search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Η στιγμή της έκρηξης:Τρεις φίλοι μάλωναν στο αυτοκίνητο για το που θα κατευθυνθούν και ο ένας από τα νεύρα του απασφάλισε χειροβομβίδα (Video)

13.02.2020 14:09
Η στιγμή της έκρηξης:Τρεις φίλοι μάλωναν στο αυτοκίνητο για το που θα κατευθυνθούν και ο ένας από τα νεύρα του απασφάλισε χειροβομβίδα (Video) - Media

 

Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το χωριό Λελιάκι στην Ουκρανία. Μέσα του τρεις φίλοι, λογομαχούσαν για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρουν προκειμένου να βρεθούν στην πόλη Βινίτσια.

Κουβέντα στην κουβέντα τα ήρεμα λόγια διαδέχτηκαν οι βρισιές και οι απειλές. Μέχρι που ένας από τους τρεις έκανε την απειλή του πραγματικότητα. Τράβηξε μια χειροβομβίδα από το παλτό του και έβγαλε την περόνη. Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα η χειροβομβίδα εξερράγη μέσα στο αυτοκίνητο.

Λίγο πριν την έκρηξη ο ένας από τους τρεις είχε βγει έξω να ηρεμήσει. Η έκρηξη έγινε την ώρα που ο άνδρας επέστρεφε και άνοιγε την πόρτα του οχήματος.

Η έκρηξη ακούστηκε στο χωριό και κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία. Ύστερα από λίγο έφτασαν τα ασθενοφόρα που μετέφεραν τους άνδρες – οι οποίοι αιμορραγούσαν- με τρομακτικές πληγές στις μονάδες εντατικής θεραπείας του κοντινότερου νοσοκομείου.

Η Ιρίνα Κλοκοτσκά, επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Zhmerynka, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Όλα τα θύματα υποβλήθηκαν σε επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις. Ένας από αυτούς είχε μεταλλικά θραύσματα στο στομάχι και τα έντερα του, τα οποία απομακρύναμε. Άλλος ασθενής υποβλήθηκε σε κρανιοτομία και οι γιατροί τράβηξαν τα θραύσματα των χειροβομβίδων από τον εγκέφαλό του. Ο τρίτος άνθρωπος έχει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά. Ενώ το ένα του χέρι κόπηκε από την έκρηξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45