27/01/2021 18:14:53

Άνδρας πάει σε προστατευόμενη παραλία και σκαμπιλίζει μια φώκια - Στη συνέχεια ανέβασε το «κατόρθωμα» του στο ιντερνετ (Video)

Άνδρας πάει σε προστατευόμενη παραλία και σκαμπιλίζει μια φώκια - Στη συνέχεια ανέβασε το «κατόρθωμα» του στο ιντερνετ (Video) - Media

 

Η ανοησία είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φυλής και όχι του ζωικού βασιλείου. Ο Eric Mustevoy βρέθηκε στο West Oahu της Χαβάης, μια προστατευόμενη παραλία, όπου ζουν πολλές φώκιες που είναι είδος προς εξαφάνιση.

Ο εξυπνάκιας Eric για να ανεβάσει κάτι στο tik-tok (ένα μέσον κοινωνικής δικτύωσης) αποφάσισε να πλησιάσει από πίσω μια αμέριμνη φώκια και με όλη του τη δύναμη να τη σκαμπιλίσει στα πλευρά της.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο το ζώο τρομάζει και πονάει και στη συνέχεια βγάζει μια κραυγή. Ο εξυπνάκιας Eric ανέβασε στη συνέχεια το βίντεο στο διαδίκτυο και σύντομα οι αρχές της Χαβάης κινητοποιήθηκαν για να τον εντοπίσουν. Η πράξη που έκανε θεωρείται κακούργημα σύμφωνα με τους νόμους του νησιού.

Από την πλευρά του ο Eric εκτός από εξυπνάκιας, είναι και δειλός. Μόλις συνειδητοποίησε ότι διώκεται νομικά για κακούργημα, βγήκε και αφού ζήτησε συγνώμη, μετά είπε πως δεν είναι ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.