search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Άνδρας πάει σε προστατευόμενη παραλία και σκαμπιλίζει μια φώκια – Στη συνέχεια ανέβασε το «κατόρθωμα» του στο ιντερνετ (Video)

13.02.2020 17:34
Άνδρας πάει σε προστατευόμενη παραλία και σκαμπιλίζει μια φώκια - Στη συνέχεια ανέβασε το «κατόρθωμα» του στο ιντερνετ (Video) - Media

 

Η ανοησία είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φυλής και όχι του ζωικού βασιλείου. Ο Eric Mustevoy βρέθηκε στο West Oahu της Χαβάης, μια προστατευόμενη παραλία, όπου ζουν πολλές φώκιες που είναι είδος προς εξαφάνιση.

Ο εξυπνάκιας Eric για να ανεβάσει κάτι στο tik-tok (ένα μέσον κοινωνικής δικτύωσης) αποφάσισε να πλησιάσει από πίσω μια αμέριμνη φώκια και με όλη του τη δύναμη να τη σκαμπιλίσει στα πλευρά της.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο το ζώο τρομάζει και πονάει και στη συνέχεια βγάζει μια κραυγή. Ο εξυπνάκιας Eric ανέβασε στη συνέχεια το βίντεο στο διαδίκτυο και σύντομα οι αρχές της Χαβάης κινητοποιήθηκαν για να τον εντοπίσουν. Η πράξη που έκανε θεωρείται κακούργημα σύμφωνα με τους νόμους του νησιού.

Από την πλευρά του ο Eric εκτός από εξυπνάκιας, είναι και δειλός. Μόλις συνειδητοποίησε ότι διώκεται νομικά για κακούργημα, βγήκε και αφού ζήτησε συγνώμη, μετά είπε πως δεν είναι ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01