search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:17
MENU CLOSE

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Πολυχρονίου στον «Τροχό της τύχης» (Video)

14.02.2020 19:06
Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Πολυχρονίου στον «Τροχό της τύχης» (Video) - Media

 

Ο Γιώργος Πολυχρονίου εμφανίστηκε στον «Τροχό της Τύχης» μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, καθώς το επεισόδιο της Παρασκευής ήταν ξεχωριστό και αφιερωμένο στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Ο σημερινός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε στο ιστορικό τηλεπαιχνίδι παλιούς γνώριμους του «Τροχού της Τύχης».

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιάννης Κουτράκης εμφανίστηκαν ξανά στον «Τροχό της Τύχης» για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για να ενισχύσουν τηλεμαραθώνιο στο Star για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Πολυχρονίου έκλεψε τις εντυπώσεις λέγοντας την ιστορική φράση ότι «ο τροχός μοιράζει εκατομμύρια».

Ο «Τροχός της Τύχης» προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση από την 1η Ιανουαρίου του 1990, με ένα μεγάλο διάλειμμα τη δεκαετία του 2000.

Πρώτος και ιστορικός παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Πολυχρονίου ο οποίος παρέμεινε στην εκπομπή στον ΑΝΤ1 μέχρι το 1992 οπότε και αποχώρησε καθώς «μετακόμισε» στο Mega Channel.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος αποχώρησε μετά από δύο σεζόν. Ακολούθησε για μία σεζόν ο Δάνης Κατρανίδης, ενώ το 1997 το τηλεπαιχνίδι μετακόμισε στο Mega με τον Γιάννη Κουτράκη στον ρόλο παρουσιαστή.

Από το 2015, ο «Τροχός της Τύχης» προβάλλεται στο Star με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:15