search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Υπό του μηδενός οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας: «Δέχθηκα απειλές», λέει ο Ρώσος πρέσβης

14.02.2020 19:30
Υπό του μηδενός οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας: «Δέχθηκα απειλές», λέει ο Ρώσος πρέσβης - Media

 

Για τοξικό κλίμα στα social media της Τουρκίας και μίσος προς τη Ρωσία έκανε λόγο ο πρέσβης της χώρας στην Άγκυρα Αλεξέι Γέρκοφ, καθώς οι σχέσεις Άγκυρας-Μόσχας βρίσκονται στο ναδίρ.

«Μόνο μερικά σχόλια θα σας διάβάσω: “Αποχαιρέτα τη ζωή σου”, “Δεν θα σε κλάψει κανείς”, “Είναι ώρα να καείς”, και ούτω καθεξής» είπε ο Γέρκοφ στο Russia Today.

O Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία σημείωσε ότι το μίσος κατά της Ρωσίας και η «ακατανόητη δίψα για αίμα» που επιδεικνύουν ορισμένοι Τούρκοι στα social media, επιδεινώνουν την κατάσταση και ενεργοποιούν αντίστοιχα άτομα στη Ρωσία.

Κατά τα φαινόμενα, η τουρκική κυβέρνηση έχει αντιληφθεί το κλίμα και έχει ενισχύσει την ασφάλεια Ρώσων επιτετραμένων στη χώρα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο προκάτοχος του Γέρκοφ, Αντρέι Καρλόφ, είχε δολοφονηθεί από Τούρκο εθνικιστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59