01/04/2020 01:19:15

Κωνσταντοπούλου: Αν ο Βαρουφάκης φοβάται, να μου δώσει τις συνομιλίες να τις δημοσιοποιήσω εγώ

Κωνσταντοπούλου: Αν ο Βαρουφάκης φοβάται, να μου δώσει τις συνομιλίες να τις δημοσιοποιήσω εγώ - Media

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ενδεχομένως φοβάται να δημοσιοποιήσει το υλικό των συνομιλιών των Eurogroup, ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών να της παραδώσει τις συνομιλίες ώστε η ίδια να τις δημοσιοποιήσει αμέσως.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η δημοσιοποίηση των συνομιλιών δεν μπορεί να επιφέρει ποινικές κυρώσεις, αντιθέτως η αποκάλυψη των όσων έλαβαν χώρα στα Eurogroup θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή άσκησης διώξεων κατά των πρωταγωνιστών των συναντήσεων.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επέκρινε την επιλογή του νυν προέδρου, Κωνσταντίνου Τασούλα, να μην αποδεχτεί το στικάκι με τις συνομιλίες, αλλά και την επιλογή Βαρουφάκη να δώσει το υλικό σε συστημένο φάκελο και όχι να το καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής.

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτίμησε ότι από το υλικό θα φανούν και οι υπαναχωρήσεις του ίδιου του Γιάνη Βαρουφάκη κατά το εξάμηνο της διαπραγμάτευσης, το 2015.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.