search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Συμμετοχή του «TINOS FOOD PATHS» στις εκδηλώσεις του Gastronomy Forum της HORECA 2020

17.02.2020 11:21
Συμμετοχή του «TINOS FOOD PATHS» στις εκδηλώσεις του Gastronomy Forum της HORECA 2020 - Media

 

Η ομάδα του Tinos Food Paths είχε την χαρά και την τιμή να προσκληθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, στην μεγάλη διοργάνωση της έκθεσης HORECA, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Η πρόσκληση αφορούσε συμμετοχή του Tinos Food Paths στις εκδηλώσεις του Gastronomy Forum της έκθεσης HORECA, η οποία είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία, τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης.

Ο χρόνος που δόθηκε στην ομάδα αξιοποιήθηκε σε τρεις κατευθύνσεις :

  • Αρχικά, μέσα από μια ολοκληρωμένη παρουσίαση έγινε προβολή της ταυτότητας, του οράματος, των αξιών και των δράσεων του Tinos Food Paths.

  • Στην συνέχεια, μέσα από ζωντανή μαγειρική δράση προσφέρθηκαν τοπικές γεύσεις στους παρευρισκόμενους.

  • Τέλος, με τηνιακά συσκευασμένα προϊόντα – που προσφέρανε τα τοπικά εργαστήρια/οικοτεχνίες – παρουσιάσαστηκαν γεύσεις με πρώτες ύλες που παράγονται και μεταποιούνται στην Τήνο.

Παράλληλα η ομάδα μαγείρεψε χειροποίητες χυλοπίτες Τήνου συνοδευόμενες από λουκάνικο Τήνου με ντομάτα μαρμελάδας και μέλι.

Προσφέρθηκαν κρύες γεύσεις από τοπικούς παραγωγούς όπως τηνιακό τυράκι, γραβιέρα Τήνου με κάπαρι και μαρμελάδα, καρίκι, λούζα, αγκινάρα και όλα αυτά συνοδευτήκαν από την τηνιακή μπύρα.

Το επιδόρπιο ήταν ένα νόστιμο και ιδιαίτερο σε εμφάνιση γαλακτομπούρεκο.

Κλείνοντας η ομάδα έκανε κάλεσμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, στην γιορτή του φετινού Tinos Food Paths, στις 11 Μαΐου 2020 στην Τήνο.

Η ομάδα του Tinos Food Paths απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Λέσχη Αρχιμαγείρων για την πρόσκληση.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους τηνιακούς παραγωγούς και μεταποιητές για τα προϊόντα που προσφέρανε και με τα οποία κεράστηκαν οι παρευρισκόμενοι.

Η στήριξή τους είναι πολύτιμη σε κάθε εκδήλωση του Tinos Food Paths.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50