search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:48
MENU CLOSE

Λάρισα: Μεθυσμένος οδηγός δεν πλήρωσε και παρέσυρε υπάλληλο βενζινάδικου – Τρεις συλλήψεις

17.02.2020 15:37
Τιμή αμόλυβδης: «Θα αγγίξει το 1,20 ευρώ το λίτρο» λένε οι πρατηριούχοι - Media

 

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16-02-2020) σε πρατήριο καυσίμων στη ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, τρία άτομα, ένας 38χρονος και δύο 45χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, κατελήφθη ο 38χρονος να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης και να στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, από την κατοχή τους ενός 45χρονου κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα άγνωστης χημικής ουσίας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε επιπλέον ότι οι τρεις συλληφθέντες λίγη ώρα πριν είχαν μετέβη σε πρατήριο καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και αφού ανεφοδίασαν το όχημα τους με καύσιμα, δεν πλήρωσαν το αντίτιμο αλλά τράπηκαν σε φυγή, παρασέρνοντας τον υπάλληλο, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30