search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της «σεξολόγου του Χόλιγουντ»: Έγκλημα που περίμενε να γίνει

18.02.2020 20:03
Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της «σεξολόγου του Χόλιγουντ»: Έγκλημα που περίμενε να γίνει - Media

 

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της σεξολόγου και πρώην μοντέλου του Playboy Έιμι Χάργουικ έρχονται στην δημοσιότητα και φαίνονται να σχηματίζουν μια εικόνα που περιγράφεται με τη φράση: έγκλημα που περίμενε να γίνει.

Η 38χρονη βρέθηκε νεκρή κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της και η αστυνομία προσήγαγε τον πρώην φίλο της, Γκάρεθ Πέρσχαους, αφού σύμφωνα με τις καταθέσεις του συγκατοίκου της Χάργουικ και υλικό από κάμερες ασφαλείας τον τοποθετούσαν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε το Daily Beast, τα αρμόδια δικαστήρια είχαν αγνοήσει τις εκκλήσεις του θύματος για δικαστική προστασία του από τον Πέρσχαους, και για περιοριστικά μέτρα σε βάρος του.

Για την ακρίβεια, η Χάργουικ είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα σε βάρος του πρώην της το 2011 και ξανά το 2012, ωστόσο η δεύτερη αίτησή της είχε απορριφθεί και σύμφωνα με τα έγγραφα, το θύμα δεν είχε κάνει άλλη αίτηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας του Λος Άντζελες, η Χάργουικ είχε συναντηθεί με τον Πέρσχαους πριν από δύο εβδομάδες και είχε εκφράσει φόβο για τον πρώην της. Φαίνεται ότι είχε δίκιο.

Το περασμένο Σάββατο, ο Πέρσχαους εισέβαλλε στο σπίτι της με άγριες διαθέσεις και η «επίσκεψη» κατέληξε στο θάνατο της γυναίκας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:20