search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:18
MENU CLOSE

Αυτόχειρας και τώρα… τρέχει! – Ήττα Παναθηναϊκού από Μπαρτσελόνα

21.02.2020 21:37
Αυτόχειρας και τώρα... τρέχει! - Ήττα Παναθηναϊκού από Μπαρτσελόνα - Media

 

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έβαλε τα χέρια του και… έβγαλε τα μάτια του απέναντι στην Μπαρτσελόνα καθώς γνώρισε την ήττα στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 92-81, έχοντας απωλέσει διαφορές 11 και 10 πόντων στην 3η περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να βάζει… δύσκολα στον εαυτό του μετά και την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα! Όχι μόνο για το καλό πλασάρισμα, αλλά ακόμα και για την πρόκριση στα playoffs αφού καλείται να περάσει από «συμπληγάδες» στις εναπομείνασες αγωνιστικές προκειμένου να επισφραγίσει την προσπάθεια που έκανε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν.

Ουσιαστικά έχασε μια τεράστια ευκαιρία να επιβληθεί των «μπλαουγκράνα» οι οποίοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν εκείνοι που… κυνηγούσαν στο σκορ! Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η ελληνική ομάδα ήταν εκείνη που καθόριζε τις τύχες του ματς, έχοντας προηγηθεί με 11 πόντους διαφορά στην 3η περίοδο (59-48 στο 26′) την οποία διατηρούσε (67-57 στο 28′) πριν ρίξει μια κλωτσιά και χύσει την καρδάρα με το γάλα. Γι’ άλλη μια φορά «πλήρωσε» ακριβά τα «κενά» διαστήματα και έδωσε το δικαίωμα στην Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στο παιχνίδι, να βρει ψυχολογία και να γυρίσει το παιχνίδι.

Οι Χίγκινς, Ντιλέινι και Αμπρίνες ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν για να γείρει η πλάστιγγα στο μέρος των φιλοξενούμενων οι οποίοι ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ αφήνοντας πίσω τους τα κακά ποσοστά του πρώτου ημιχρόνου. Από τον Παναθηναϊκό, οι Παπαγιάννης και Παπαπέτρου ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν, ενώ όσο άντεξε ο Καλάθης από τα συνεχόμενα double-teams και τις «παγίδες» ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30