search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:14
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette: «Δεν κατάλαβα τι έγινε» – «Είναι εξολοθρευτής» λέει ο πατέρας του 25χρονου

23.02.2020 08:39
Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette: «Δεν κατάλαβα τι έγινε» - «Είναι εξολοθρευτής» λέει ο πατέρας του 25χρονου - Media

 

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης “Corvette”, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και παραδέχτηκε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη “Corvette”, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μιλώντας στον ANT1, ο πατέρας του άτυχου 25χρονου επισήμανε ότι ο οδηγός της Corvette άφησε τον γιο του ζωντανό στην άσφαλτο και έφυγε.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εξολοθρευτής», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρανίκας, τονίζοντας ότι οι κινήσεις του οδηγού δεν ήταν αποτέλεσμα του σοκ που είχε υποστεί όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης του δυστυχήματος, αλλά ήταν μεθοδευμένες και σχεδιασμένες και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έκανε ότι μπορούσε ώστε να γλυτώσει το αυτόφωρο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13