search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Ανατροπή: «Ντροπή» Σπίλμπεργκ για την απόφαση της κόρης του να γίνει πορνοστάρ (Photos)

24.02.2020 13:47
Ανατροπή: «Ντροπή» Σπίλμπεργκ για την απόφαση της κόρης του να γίνει πορνοστάρ (Photos) - Media

 

Κατά τα φαινόμενα, κάτι… χάθηκε στη μετάφραση.

Είναι γνωστό ότι η υιοθετημένη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα, ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει καριέρα στο χώρο της ενήλικης διασκέδασης, πρωταγωνιστώντας σε βίντεο χωρίς παρτενέρ.

Η ίδια υποστήριξε ότι στην απόφασή της για καριέρα στο χώρο του πορνό έχει την υποστήριξη των γονιών της, δηλαδή του γνωστού σκηνοθέτη και της ηθοποιού Κέιτ Κάπσοου.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και ότι η Μικαέλα Σπίλμπεργκ μάλλον έχει υπερεκτιμήσει το πόσο θετικά βλέπουν οι γονείς της τις αποφάσεις της.

Μαρτυρία οικογενειακής φίλης στην DailyMail αποκαλύπτει ότι «φυσικά ο Στίβεν και η Κέιτ, οι οποίοι είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι γονείς και αγαπάνε τα παιδιά τους πέρα από κάθε όριο -πάντα υποστήριζαν την Μικαέλα και προσπαθούσαν να την καταλάβουν. Αισθάνονται όμως ντροπή για την ξαφνική δημόσια παραδοχή της πως θέλει να εργαστεί ως πορνοστάρ».

 

Η ίδια η Μικαέλα πάντως δηλώνει αποφασισμένη να υλοποιήσει την απόφασή της και ξεκαθαρίζει ότι δεν διαβάζει τα αρνητικά σχόλια που βλέπει στα social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:37