05/08/2020 16:31:03

Κοινωνική Ευθύνη: Το xHamster προσφέρει δωρεάν premium πρόσβαση στις περιοχές με κορωνοϊό 

Κοινωνική Ευθύνη: Το xHamster προσφέρει δωρεάν premium πρόσβαση στις περιοχές με κορωνοϊό  - Media

 

Η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου xHamster, προσφέρει δωρεάν το συνδρομητικό, premium πακέτο της σε όσες περιοχές του πλανήτη έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό COVID-19.   

Την ανακοίνωση έκανε επισήμως ο ίδιος αντιπρόεδρος του xHamster, Alex Hawkins, που κάλεσε τους κατοίκους των πόλεων σε άτυπη ή επίσημη καραντίνα, να παραμείνουν ασφαλείς χρησιμοποιώντας το xHamster, αντί να αναζητούν το σεξ. 

Έτσι, μέχρι το τέλος Μαρτίου, η πρόσβαση στις premium υπηρεσίες του xHamster θα είναι εντελώς δωρεάν στους κατοίκους των παρακάτω περιοχών: -Στη Λομβαρδία και το Βένετο της Ιταλίας -Στην Τεχεράνη του Ιράν -Στο Νταεγκού της Νότιας Κορέας -

Στην Τενερίφη, στα Κανάρια νησιά και φυσικά -Στη Γούχαν της Κίνας. Ο Hawkins διαβεβαίωσε πως η εταιρεία ευχαρίστως θα ξεκλειδώσει τις υπηρεσίες και σε άλλες περιοχές, αν κατατεθούν αιτήματα από χρήστες που αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση στις πόλεις τους. 

«Το xHamster ενθαρρύνει τους ανθρώπους των περιοχών που έχουν πληγεί να μείνουν μέσα [...] Ο πιο εύκολος τρόπος για να μην εξαπλωθεί ο ιός, είναι να αποφύγουμε την άμεση επαφή με άλλους ανθρώπους, και σε αυτό το πορνό μπορεί να βοηθήσει», λέει ο Hawkins.   

Για αιτήσεις κατοίκων σε πληγείσες περιοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας email στο media@xhamster.com με θέμα στο μήνυμα "COVID-19". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.