15/07/2020 08:12:46
27.2.2020 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2114 στις 27-2-2020

«The Working Dead…and…» το νέο κόμικ του Πάνου Ζάχαρη

«The Working Dead…and…» το νέο κόμικ του Πάνου Ζάχαρη - Media

 

Οι εκδόσεις Τόπος παρουσιάζουν το νέο κόμικ του σκιτσογράφου Πάνου Ζάχαρη «The Working Dead…and…», που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στα βιβλιοπωλεία.

Η διαδικτυακή σειρά Comic Strip του δικού μας Πάνου Ζάχαρη, που δημοσιεύεται στο socomic.gr, αποτελεί τη συνέχεια της σειράς «The Working Dead» και μας ταξιδεύει κάθε Σάββατο στην ιστορία της ταξικής πάλης, ιδωμένη μέσα από τη σατιρική ματιά του σκιτσογράφου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκεύη 28 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο Σχεδία Home, το φιλόξενο bar restaurant του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» (Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα).

Για το άλμπουμ του Πάνου Ζάχαρη θα μιλήσει ο σκιτσογράφος John Antono, η φιλόλογος Στέλλα Μπράτιμου – η οποία έχει συγγράψει και τις σημειώσεις του βιβλίου –, ο συγγραφέας Άγης Πετάλας και ο ίδιος ο δημιουργός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά «The Working Dead» του Πάνου Ζάχαρη βραβεύτηκε ως το καλύτερο διαδικτυακό κόμικ στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2017. Η δημοφιλής σειρά απεικονίζει και σατιρίζει την εργασιακή «κανονικότητα» ανά τους αιώνες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.