30/03/2020 01:15:58

Προανακριτική - Novartis: Αποφασίστηκε η κλήτευση του Νίκου Παππά

Προανακριτική - Novartis: Αποφασίστηκε η κλήτευση του Νίκου Παππά - Media

 

Την κλήτευση του Νίκου Παππά στην Προανακριτική αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία της Επιτροπής, στον απόηχο των όσων κατέθεσε χθες, κατά την εξέτασή του, ο Σάμπυ Μιωνής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιωνής φέρεται να προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος του κ. Δημ. Παπαγγελόπουλου, κατά τη διάρκεια μαραθώνιας συνεδρίασης και εν μέσω διαρκών εντάσεων, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, για συνάντησή του στο Mέγαρο Μαξίμου, τον Μάρτιο του 2016, με τους τότε υπουργούς Ν. Παππά και Δημ. Παπαγγελόπουλο.

Αφορμή για τη συνάντηση εκείνη ήταν, όπως ειπώθηκε, δικαστική διαμάχη του επιχειρηματία με τον εκδότη Ι. Φιλιππάκη, όπου ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζεται να κάνει λόγο για την ανάγκη, εκτός των άλλων, να καταβάλει ο κ. Μιωνής χρηματικό ποσό ως μέρος συμφωνίας για να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δύο. Υπενθυμίζεται ότι η προαναφερθείσα διαμάχη είχε ως αιτία δημοσιεύματα που ενέπλεκαν τον επιχειρηματία με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.