search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Τέλος και στο καρναβάλι της Κέρκυρας – Τι είπε η δήμαρχος

27.02.2020 15:11
Δήμαρχος Κέρκυρας για τον εκκλησιασμό: Ζητώ συγγνώμη – Δεν παραβίασα θύρες για να μπω στον ναό - Media
 
Με τη φράση «δεν παίζουμε με την υγεία των πολιτών, ετοιμάζουμε ανακοίνωση για την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Κέρκυρα», στο ethnos.gr, η δήμαρχος της πόλης Μερόπη Υδραίου, διέψευσε πληροφορίες ότι το καρναβάλι θα γίνει παρά την κυβερνητική απαγόρευση.
 
Η κ. Υδραίου απέδωσε τα όσα ακούγονται σε παραπληροφόρηση και συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
«Ενημερωθήκαμε για την Υπουργική Απόφαση που ετοιμάζει το Υπουργείο Εσωτερικών για αναστολή των εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού και ετοιμάζουμε ανακοίνωση για την επίσημη ματαίωσή τους», είπε η κ.Υδραίου.
 
Τέλος οι εκδηλώσεις και στο δήμο Αγίου Δημητρίου
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Αγίου Δημητρίου στην Αττική, για καθαρά προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με την κεντρική οδηγία του υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των επίκαιρων αποκριάτικων εκδηλώσεων που προσελκύουν μεγάλο αριθμό ατόμων, με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Κούλουμα στην πόλη”»που είχε προγραμματιστεί για την Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου στον Ασύρματο
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:03