search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:31
MENU CLOSE

Ασθενής με κορωνοϊό βγαίνει από το νοσοκομείο και κάνει δηλώσεις στις κάμερες και οι γιατροί τρέχουν να τον μαζέψουν (Video)

28.02.2020 15:46
Ασθενής με κορωνοϊό βγαίνει από το νοσοκομείο και κάνει δηλώσεις στις κάμερες και οι γιατροί τρέχουν να τον μαζέψουν (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα σκαλοπάτια νοσοκομείου στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Όπως είναι φυσικό και στη χώρα αυτή πρώτο θέμα είναι ο κορωνοϊός και τα κρούσματα του. Δημοσιογράφοι και κάμερες ξεροστάλιαζαν έξω από ένα νοσοκομείο με περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό και περίμεναν από τους γιατρούς να κάνουν δηλώσεις.

Ξαφνικά από την κεντρική είσοδο βγαίνει ένας άνδρας ο οποίος λέει στους δημοσιογράφους ότι ήταν θύμα του κορωνοϊού, θεραπεύτηκε και πήρε εξιτήριο.

Αμέσως κάμερες και μικρόφωνα έπεσαν επάνω του και ο άνδρας άρχισε να κάνει δηλώσεις.

«Είμαι τόσο χαρούμενος. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Γεωργίας. Σας ευχαριστώ πολύ, σας ευχαριστώ πολύ. Αυτό το νοσοκομείο είναι τέλειο και επαγγελματικό. Θεραπεύτηκα»

Εκείνη τη στιγμή βγαίνουν έντρομοι νοσοκόμοι από μέσα και τον πιάνουν από τα χέρια και τον σέρνουν πάλι στο εσωτερικό του νοσοκομείου. Μια νοσηλεύτρια ντυμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια με ρόμπα και καπελάκι γυρνάει στις κάμερες και λέει: «Μην τον ακούτε. Δεν είναι καλά, δεν είναι καλά».

Κανείς δεν μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση μέχρι στιγμής για το εάν ο άνδρας πραγματικά θεραπεύτηκε. Ο ίδιος μάλιστα μεταφέρθηκε την επόμενη μέρα στην πόλη Abastumani όπου έχουν μεταφερθεί σε καραντίνα όσοι νοσούν από κορωνοϊό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30