search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Έρχονται αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ

19.06.2012 06:40
Έρχονται αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ - Media

Στην ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να προχωρήσει άμεσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει άλλωστε από το βράδυ των εκλογών.

Στην ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να προχωρήσει άμεσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει άλλωστε από το βράδυ των εκλογών.

«Μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση, την εβδομάδα αυτή, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής μας ομάδας, θα ανακοινωθούν όλες οι πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ανασύσταση της παράταξης» είπε στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, υπογραμμίζοντας ότι «όλα θα γίνουν όπως αξίζει στην ιστορική διαδρομή, το πολιτικό εύρος, τις αξιακές ευαισθησίες και την προοπτική της παράταξης».

Σύμφωνα με πληροφορίες από Τα Νέα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας, θα ζητήσει να γίνει έλεγχος των οικονομικών και θα επανασυγκροτήσει όργανα, τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Σκοπός του είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 33 εκλεγμένων βουλευτών. Στη νέα ηγετική ομάδα θα μετέχουν έμπειρα, αλλά και νεότερα στελέχη που θα δουλέψουν για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Ήδη ο κ. Βενιζέλος έχει προαναγγείλει άνοιγμα προς τη ΔΗΜΑΡ. Το κατά πόσο η προσπάθεια αυτή βρει ανταπόκριση, και σε ποιο βαθμό, εκτιμάται πως θα εξαρτηθεί και από την πορεία της συνεργασίας στο κυβερνητικό σχήμα που σχεδιάζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43