search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:52
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο

03.03.2020 17:21
Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο - Media

 

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Μαδέρα, καθώς υπέστη εγκεφαλικό, με την κατάστασή της να είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Δύσκολες στιγμές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο υπέστη εγκεφαλικό και διακομίσθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (03/03) σε νοσοκομείο της Μαδέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Corriere della Sera”, η κατάσταση της 65χρονης είναι σταθερή και ελεγχόμενη, αλλά νεότερα θα υπάρχουν σε 12 ώρες, αφού αυτή την στιγμή λαμβάνει την ιατρική φροντίδα.

Μάλιστα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, η συμμετοχή του Κριστιάνο στην αυριανή (04/03, 21:45) ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν θεωρείται αμφίβολη, αφού είναι δεδομένο πως ο CR7 θα θελήσει να βρεθεί το πλευρό της μητέρας του.

Η Ντολόρες αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ το 2007 χρειάστηκε να κάνει μία σειρά χημειοθεραπειών, αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Θυμίζουμε πως ο πατέρας του 35χρονου σούπερ σταρ της Γιουβέντους έφυγε από τη ζωή το 2005, έχοντας αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με τον αλκοολισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01