search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Έβρος – Superfast XI: Με εμβατήρια στη… διαπασών προσπαθούν να κοιμηθούν οι άνδρες των ΜΑΤ! (Video)

05.03.2020 11:47
Έβρος - Superfast XI: Με εμβατήρια στη... διαπασών προσπαθούν να κοιμηθούν οι άνδρες των ΜΑΤ! (Video) - Media

 

Ο ελλιμενισμός του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Superfast XΙ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας προκειμένου να φιλοξενηθούν οι αστυνομικοί που μετακινήθηκαν τα τελευταία 24ωρα στον Έβρο για την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων.

Σύμφωνα με βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, μπροστά από το φωταγωγημένο πλοίο βρίσκονται κλούβες των ΜΑΤ και άλλα οχήματα της αστυνομίας, ενώ από τα ηχεία του ακούγονται εμβατήρια και ο ύμνος των Ένοπλων Δυνάμεων.

Κάποιοι ερμηνεύουν ότι τα στρατιωτικά εμβατήρια που ακούγονται ενισχύουν το ηθικό των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ που συμμετέχουν στις καθημερινές περιπολίες και σκοπιές κατά μήκος της συνοριακής γραμμής. Κάποιοι άλλοι ότι ίσως και να το παρακάνουν οι υπεύθυνοι καθώς πάνω στο πλοίο οι αστυνομικοί ίσως και να προτιμούν την… ησυχία τους για να ημερήσουν και να κοιμηθούν…

Αντιδράσεις ξενοδόχων

Να σημειωθεί πάντως ότι η παρουσία του πλοίου της Superfast που χρησιμεύει ως πλωτό ξενοδοχείο για τη φιλοξενία των αστυνομικών -καθώς διαθέτει 198 καμπίνες και είναι χωρητικότητας 1.800 επιβατών- έχει προκαλέσει την αντίδραση των ξενοδόχων της Θράκης που διαμαρτύρονται για την μη αξιοποίηση των επιχειρήσεων τους από τη στιγμή που υπάρχει διαθεσιμότητα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:23