search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Στόχος επίθεσης ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης – Προσαγωγές υπόπτων

07.03.2020 10:03
Στόχος επίθεσης ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης - Προσαγωγές υπόπτων - Media

 

H επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, περίπου 15 κουκουλοφόροι, πέταξαν πέτρες στην πινακίδα που φέρει το όνομα του συλλόγου καθώς και στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές υπόπτων. Ο κυνηγετικός σύλλογος είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη συμπαράστασης στον Έβρο.

Με βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Facebook, ο πρόεδρος ανέφερε: «σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του “Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης”» ελήφθη η απόφαση να «δραστηριοποιήσουμε την ομάδα πολιτιστικής προστασίας του συλλόγου, με νέες αρχές, με νέα δομή, με ιεραρχία, εκπαίδευση και πειθαρχία και να τη διαθέσουμε στις αρχές και στο κράτος, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας όπου και όταν χρειαστεί. Το παράδειγμα μας το έδειξαν οι συνάδελφοι κυνηγοί στον Έβρο».

Καλούσε μάλιστα κυνηγούς και πολίτες της Θεσσαλονίκης «να συμμετέχουν στις “ομάδες βοήθειας πολιτών” που θα οργανώσει, θα εκπαιδεύσει, θα εξοπλίσει ο σύλλογος» ομάδες που όπως αναφέρει θα τις «διαθέσουμε στις αρχές και στο κράτος, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας όπου και όταν χρειαστεί».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01