search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:00
MENU CLOSE

Αυξήσεις γιοκ στις συντάξεις

02.03.2010 14:16
Αυξήσεις γιοκ στις συντάξεις - Media

Μηδενικές αυξήσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε την Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να εξοικονομηθούν χρήματα για την μείωση του ελλείμματος.Την απόφαση του αυτή ανακοίνωσε και στον υπουργό Οικονομικών ο οποίος τη δέχτηκε ως ευχάριστη έκπληξη, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο, επιβάλλεται από την τραγική κατάσταση των Ταμείων.

Μηδενικές αυξήσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε την Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να εξοικονομηθούν χρήματα για την μείωση του ελλείμματος.

Την απόφαση του αυτή ανακοίνωσε και στον υπουργό Οικονομικών ο οποίος τη δέχτηκε ως ευχάριστη έκπληξη, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο, επιβάλλεται από την τραγική κατάσταση των Ταμείων.

Δεν πρόκειται να υπάρχουν και αυξήσεις στις συντάξεις το 2010, είναι κάτι που το κάναμε μονομερώς, δεν ήταν συνολική κυβερνητική πολιτική αυτό, αλλά ήταν μια διέξοδος για μας, για να μην αντιμετωπισθούν χειρότερες καταστάσεις τον Ιούνιο».

Η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει πάγωμα των συντάξεων του Δημοσίου άνω των 2.000 ευρώ για φέτος και αύξηση 1,5% για τις συντάξεις κάτω από το όριο αυτό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01