search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας σε λόγο του είπε να μην κάνουμε χειραψίες και αμέσως μετά έσφιξε το χέρι κάποιου άνδρα (Video)

10.03.2020 18:19
Κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας σε λόγο του είπε να μην κάνουμε χειραψίες και αμέσως μετά έσφιξε το χέρι κάποιου άνδρα (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή των πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε συνέβη πριν από λίγο. Ο Ρούτε έβγαλε λόγο μπροστά σε κόσμο και συνιστούσε μετ επιτάσεως να αποφεύγουν να χαιρετιούνται με χειραψία για να αποφύγουν τη διάδοση του κορωνοϊού και αμέσως μετά ο ίδιος έσφιξε το χέρι του συνομιλητή του που ήταν ο Jaap van Dissel  από το Ινστιτούτο Υγείας της χώρας. Μάλιστα δεν αρκέστηκαν οι δυο άνδρες σε μια απλή χειραψία αλλά σαν να μην είχαν προηγηθεί τα λόγια του πρωθυπουργού, γελούσαν και χαιρετιόντουσαν.

Στο λόγο του μάλιστα ο κ. Ρούτε ανέφερε: «Από αυτή τη στιγμή σταματάμε να κάνουμε χειραψίες. Μπορείτε να χτυπάτε τα πόδια σας μεταξύ τους, μπορείτε να αγγίζετε τους αγκώνες σας αλλά τέρμα οι χειραψίες.» Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον Jaap van Dissel και … έκαναν θερμή χειραψία    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17