search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:21
MENU CLOSE

Ο κορωνοϊος χτύπησε το σήριαλ «8 λέξεις» – Σταμάτανε τα γυρίσματα

11.03.2020 09:52
Ο κορωνοϊος χτύπησε το σήριαλ «8 λέξεις» - Σταμάτανε τα γυρίσματα - Media

 

Αναστάτωση προκάλεσαν τα μέτρα τόσο σε Κύπρο όσο και Ελλαδα με ερωτήματα και αδιευκρίνιστες οδηγίες να αφήνουν κενά, όπως αναφέρει το site socialista.

Αυτό επηρεάζει τηλεοπτικές παραγωγές. Στην Κύπρο ήδη show τηλεοπτικά τα οποία είχαν κοινό, είτε ακυρώθηκαν, είτε μείωσαν, τον αριθμό τους.

Όσον αφορά τώρα τα γυρίσματα στο γνωστό σήριαλ του Σκάι «8 λέξεις» υπάρχουν πληροφορίες ότι θα παγώσουν για λίγο καθώς μέσα στη σειρά υπάρχουν και χειραψίες και αγγίγματα και φιλιά που ίσως μεταδώσουν τον ιο εάν κάποιος ασθενήσει.

Όλα είναι ρευστά και όλα είναι αδιευκρίνιστα. Αν αυτό συμβεί τότε θα υπάρχει θέμα με τα επεισόδια και την ώρα μετάδοσης σε διάρκεια αφού θα πρέπει να καλυφθεί τηλεοπτικός χρόνος μέχρι τα μέτρα να αναθεωρηθούν.

Από την άλλη υπάρχει ένα μπακ απ επεισοδίων αλλά όχι τόσο ώστε να καλύπτει όλη τη χρονική διάρκεια που θα ισχύουν οι περιορισμοί. Και σίγουρα αυτό δημιουργεί πονοκέφαλο στα κανάλια, αφού το σήριαλ καλύπτει 2 ώρες καθημερινά στο πρόγραμμα του Σκάι. Και το πρόγραμμα αυτό θα πρέπει είτε να αντικατασταθεί, είτε να προβάλλεται σε επανάληψη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01