search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Η σοκαριστική στιγμή που βόμβα μολότοφ σκάει επάνω σε γυναίκα φωτογράφο κατά τη διάρκεια πορείας (Video)

11.03.2020 15:02
Η σοκαριστική στιγμή που βόμβα μολότοφ σκάει επάνω σε γυναίκα φωτογράφο κατά τη διάρκεια πορείας (Video) - Media

 

H Berenice Fregoso είναι μια γυναίκα φωτογράφος που εργάζεται για την εφημερίδα του Μεξικό El Universal. Η Berenice είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται και σε κάθε πορεία, επεισόδια ή σύρραξη είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και απαθανατίζει με τις φωτογραφίες της τα γεγονότα.

Πρόσφατα όμως η ζωή της κινδύνεψε και μάλιστα πολύ. Κάλυπτε μια πορεία – διαμαρτυρία γυναικών στο Μεξικό την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Οι γυναίκες διαμαρτύρονταν και στήριζαν το δικαίωμα τους για την άμβλωση.

Κάποια στιγμή οι γυναίκες έφτασαν πολύ κοντά στο μπλοκ της αστυνομίας και όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο κάποιος από τις γραμμές τους εμφανίζεται και ρίχνει μια αναμμένη μολότοφ. Η βόμβα αντί να πέσει στους αστυνομικούς έσκασε όλη επάνω στην Berenice. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου η γυναίκα λαμπάδιασε ενώ ο κόσμος γύρω της άνοιγε και εξαφανιζόταν.

Η φωτογράφος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο δέρμα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01