search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:24
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σαρώνει την Ευρώπη – Νεκροί σε Ιρλανδία και Βέλγιο

11.03.2020 18:23
Κορωνοϊός: Σαρώνει την Ευρώπη - Νεκροί σε Ιρλανδία και Βέλγιο - Media
 
Σαρώνει την Ευρώπη ο κορωνοϊός, με τα κρούσματα και τους θανάτους να αυξάνονται καθημερινά.
 
Αναλυτικά, το υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας ανακοίνωσε σήμερα τον πρώτο θάνατο από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα και στο νησί γενικότερα, αφού μέχρι τώρα δεν είχαν αναφερθεί θάνατοι ούτε στη Βόρεια Ιρλανδία.
 
Δεν δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις για την ηλικία ή τη φυσική κατάσταση του ανθρώπου που ασθένησε και υπέκυψε στον ιό.
 
«Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού αυτού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο αρχίατρος Δρ. Τόνι Χόλομαν. Στην Ιρλανδία έχουν εντοπιστεί 34 κρούσματα του κορωνοϊού, με βάση τον πιο πρόσφατο απολογισμό.
 
Παράλληλα, τρία άτομα, ηλικίας 73, 86 και 90 ετών έχασαν τη ζωή τους στο Βέλγιο από την επιδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με νέα ενημέρωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα το βελγικό υπουργείο Υγείας.
 
Ο τελευταίος απολογισμός της πανδημία του κορωνοϊού στο Βέλγιο κάνει λόγο για 314 κρούσματα, έναντι 267 την Τρίτη, ανέφερε νωρίτερα σήμερα η Μάγκι ντε Μπλοκ, η ομοσπονδιακή υπουργός Υγείας ανακοινώνοντας παράλληλα τον πρώτο θάνατο από τον ιό, μιας 90χρονης γυναίκας.
 
Το απόγευμα το υπουργείο ανακοίνωσε τον θάνατο του 73χρονου και του 86χρονου. Η κυβέρνηση έχει συστήσει στις τοπικές αρχές να απαγορεύσουν τις συναθροίσεις άνω των 1.000 ατόμων σε κλειστούς χώρους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:24