search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Ερντογάν ο…τίμιος!

02.03.2010 12:19

Ο Ερντογάν προσπαθεί να παρουσιάσει την Τουρκία ως…το καλό παιδί που θέλει να λυθεί το πρόβλημα του  Κυπριακού δίχως άλλο…χάσιμο χρόνου.

Ο Ερντογάν προσπαθεί να παρουσιάσει την Τουρκία ως…το καλό παιδί που θέλει να λυθεί το πρόβλημα του  Κυπριακού δίχως άλλο…χάσιμο χρόνου.

Για την ακρίβεια, για άλλη μια φορά ο Τούρκος πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η χώρα του προκρίνει την λύση  της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα, όπως αυτή καθορίζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, τονίζοντας μάλιστα σε Κυπριακά μέσα πως δεν έχει «κρυφή ατζέντα» και  θέλει να δει την Κύπρο «ένα νησί ειρήνης».

Παράλληλα έκανε σαφές ότι θα σεβαστεί όποια λύση αποφασίσουν οι δυο πλευρές, ενώ σε μια έξαρση…μεγαλοψυχίας δήλωσε πως τα τουρκικά στρατεύματα θα μπορούσαν να αποσυρθούν σε βάθος χρόνου.

Βέβαια δεν παρέλειψε να πετάξει την «μπηχτή»  του για την ελληνοκυπριακή πλευρά που κατά τη γνώμη του επιβραδύνει τις συνομιλίες ενώ διατύπωσε και την πρόθεση του για μια τετραμερή ή πενταμερή διάσκεψη με τις εγγυήτριες δυνάμεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01