search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Άρρωστη με πυρετό η Χάιντι Κλουμ: «Δεν μπόρεσα να κάνω τεστ για κορωνοϊό»

13.03.2020 15:19
Χάιντι Κλουμ: Ο αποκαλυπτικός της χορός και η εντυπωσιακή σιλουέτα της (Photos/Video) - Media

 

Η Heidi Klum ανησυχεί ότι έχει προσβληθεί από κορωναϊό, όταν αρρώστησε στο σόου America’s Got Talent, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ιατρικές εξετάσεις στις ΗΠΑ.

Το 46χρονο μοντέλο, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αλλά είχε επισκεφτεί και την Πασαντίνα της Καλιφόρνιας για να κάνει γυρίσματα για τον διαγωνισμό ταλέντων, αποκάλυψε ότι θέλει πραγματικά να κάνει το τεστ και έχει δοκιμάσει «δύο διαφορετικούς γιατρούς» χωρίς επιτυχία.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της την Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι, η φωνή της ακουγόταν βραχνιασμένη και εξηγούσε στους θαυμαστές της γιατί δεν πήγε στα γυρίσματα του America’s Got Talent.

Το μοντέλο είπε ότι «ξεκίνησε με ανατριχήλες, πυρετό, βήχα, ρινική καταρροή …» πριν προσθέσει ότι «Δεν νοιώθω καλά, γι ‘αυτό έχω μείνει σπίτι για να μην μολύνω κανέναν άλλον. Ελπίζω ότι είναι μόνο ένα κρύωμα, θα ήθελα πολύ να κάνω το τεστ για τον κορωνοϊό αλλά δεν υπάρχει κάτι εδώ. Έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικούς γιατρούς και δεν μπορώ να βρω ένα».

«Μείνετε ασφαλείς όλοι, παραμείνετε στο σπίτι εάν δεν αισθάνεστε καλά», κατέληξε στο μήνυμά της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01