search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Θρασύτατη απάτη με τον κορωνοϊό: Επιτήδιοι προσφέρονται να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ για ηλικιωμένους, παίρνουν τα λεφτά και εξαφανίζονται

17.03.2020 14:56
Θρασύτατη απάτη με τον κορωνοϊό: Επιτήδιοι προσφέρονται να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ για ηλικιωμένους, παίρνουν τα λεφτά και εξαφανίζονται  - Media

 

Και νέος τρόπος απάτης προς ηλικιωμένους έχει σημειωθεί σε διάφορα σημεία της Ευρώπης η οποία πλήττεται από τον κορωνοϊο.
Στο Λονδίνο νεαροί επιτήδιοι προσεγγίζουν ηλικιωμένους έξω από τα σούπε μάρκετ και τους λένε πως επειδή είναι επικίνδυνο να μπουν μέσα, προφέρονται οι ίδιο να τους βοηθήσουν και να τους κάνουν τα ψώνια. 
Πολλοί ηλικιωμένοι που σκέφτονται πως διατρέχουν κίνδυνο εάν συνωστιστούν με κόσμο, πέφτουν στην παγίδα, και δίνουν τα χρήματα στους νεαρούς, μαζί με τη λίστα του τι θέλουν να ψωνίσουν. 
Οι νεαροί τους λένε να τους περιμένουν στο σημείο που βρίσκονται, μπαίνουν στο κατάστημα και από μια άλλη έξοδο, ή την πίσω πόρτα, βγαίνουν σαν κύριοι και εξαφανίζονται. 
Η αστυνομία του Κάμντεν στο βόρειο Λονδίνο αναγκάστηκε μέσω διαδικτύου να κάνει έκκληση στους ηλικιωμένους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται τα χρήματα τους αλλά και τα ψώνια τους σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01