search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Κραυγή αγωνίας από την Ελένη Ασημάκη του GNTM για αιμοδοσία – «Άτομα σαν εμένα ζούμε κυρίως μόνο από αυτό»

22.03.2020 12:15
Κραυγή αγωνίας από την Ελένη Ασημάκη του GNTM για αιμοδοσία - «Άτομα σαν εμένα ζούμε κυρίως μόνο από αυτό» - Media

 

Η Ελένη Ασημάκη, η οποία συμμετείχε στην οντισιόν του GNTM, είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει και βίντεο στα social media κάνοντας έκκληση για αιμοδοσία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με μεγάλη παράκληση εγώ και όλοι οι πάσχοντες σας παρακαλούμε να μας ακούσετε και να συνεχίσετε να μας βοηθάτε! Γίνετε Αιμοδότες. Οι ζωές πολλών εξαρτώνται από εσάς. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή μπορούμε να το προλάβουμε! Ενημερώστε παρακαλώ τους γύρω σας και μην αφήνετε καμία ζωή να κινδυνεύσει! Όσοι είστε Αθήνα και δεν θέλετε να πάτε σε νοσοκομείο για αιμοδοσία είναι διαθέσιμο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην οδό: Θηβων 314 στο Αιγάλεω #spreadtheword #staysafe #stayhome #donatebloodsavelives

A post shared by Eleni Asimaki (@elmayahh) on

«Υπάρχει έλλειψη στο κέντρο της αιμοδοσίας. Ο κόσμος φοβάται να πάει να δώσει αίμα και είναι λογικό λόγω όλου αυτού που γίνεται με τον νέο ιό»

« Όμως υπάρχουν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και μεταγγίζονται ανά 14 μέρες τακτικά. Ένα από αυτά είμαι κι εγώ. Οπότε, σας ζητάω με μεγάλη παράκληση να βοηθήσετε σε αυτό το νέο πρόβλημα που υπάρχει και να βάλει ο καθένας από εσάς ένα χέρι βοήθειας. Άμα φοβάται να πάει στο νοσοκομείο, υπάρχει το εθνικό κέντρο αιμοδοσίας στην οδό Θηβών 314 στο Αιγάλεω, το οποίο είναι ανοικτό Δευτέρα – Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 20:00», ανέφερε. 

«Υπάρχουν άτομα σαν εμένα που ζούμε κυρίως μόνο από αυτό, είναι η θεραπεία μας, οπότε δεν γίνεται τώρα λόγω του ιού να σταματήσουμε να κάνουμε τις μεταγγίσεις μας. Τώρα που ο κόσμος δεν δίνει αίμα, μειώνεται οι μεταγγίσεις μας. Εγώ μεταγγίζομαι ανά 14 μέρες, αλλά τώρα οι γιατροί μου το έχουν κάνει ανά 20 μέρες. Οπότε, ο οργανισμός μου, όταν δεν παίρνει τη σωστή μετάγγιση που είναι να πάρει, είναι λίγο πιο αδύναμος, δεν έχω όλη αυτή την ενέργεια που έχω στην καθημερινότητά μου, δυσκολεύομαι πάρα πολύ»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01