search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Από την πίσω πόρτα έβαλε τους πιστούς ο ιερέας στο παρεκκλήσι της Ηλιούπολης (Video)

22.03.2020 13:33
Κορονοϊός: Από την πίσω πόρτα έβαλε τους πιστούς ο ιερέας στο παρεκκλήσι της Ηλιούπολης (Video) - Media

 

…Αναίμακτα, χωρίς προσαγωγές, έληξε η λειτουργία στο παρεκκλήσι της Ηλιούπολης, όπου ο ιερέας τέλεσε την κυριακάτικη λειτουργία παρά την απαγόρευση. 

Σύμφωνα με το ilioupolinews.gr, o ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου έβαλε τους πιστούς στο παρεκκλήσι από την πίσω πόρτα και κλειδώθηκαν μέσα όλοι μαζί όταν έσπευσε στο σημείο η αστυνομία. 

Το περιπολικό της αστυνομίας περίμενε επί 1,5 ώρα στο σημείο. Τελικά το περιστατικό φαίνεται πως έληξε χωρίς προσαγωγές.

Την ίδια στιγμή, όπως κατήγγειλαν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάτοικοι της περιοχής οι πιστοί κατέφταναν το πρωί στην Εκκλησία από παραδρόμους, ενώ ο ιερέας δεν είχε ανοίξει την κεντρική πύλη του Ναού, αλλά μια παράπλευρη για να προσέρχονται οι πιστοί. Επίσης, σύμφωνα με τους ίδιους, ο ιερέας γενικά εξακολουθεί να λειτουργεί την Εκκλησία παρά τις απαγορεύσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:44