search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:28
MENU CLOSE

Τα καλλυντικά που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της

23.03.2020 09:03
Τα καλλυντικά που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της - Media

 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι γυναίκες ποτέ δεν έχουμε αρκετά καλλυντικά. Συνεχώς, θέλουμε να δοκιμάζουμε κάτι νέο και να ανανεώνουμε τη συλλογή μας. Στα μπουντουάρ μας, στο μπάνιο και στο νεσεσέρ μας συνήθως επικρατεί ένας χαμός από προϊόντα ομορφιάς. Ποια είναι όμως τα απαραίτητα καλλυντικά που κάθε μα κάθε γυναίκα χρειάζεται στο νεσεσέρ της; 

Ας ξεκινήσουμε από τα θέματα υγιεινής! Δεν είναι καλλυντικό αλλά είναι απαραίτητο να το έχεις ειδικά αν είσαι σε ραντεβού. Ένα αποσμητικό θα σε κάνει να αισθάνεσαι φρέσκια και καθαρή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Συνεχίζουμε στην ίδια κατηγορία φυσικά με το άρωμα σου! Αν έχεις δείγμα τότε ακόμα καλύτερα αφού εξοικονομείς χώρο! Αλλά γενικά το άρωμα είναι ένα προϊόν το οποίο πρέπει να έχουμε μαζί μας σε ξεχωριστές περιστάσεις!

Τρία βασικά καλλυντικά: Mάσκαρα, πούδρα, κραγιόν. Για να μη βάζεις ξανά make up πάρε μαζί σου πούδρα, επίσης η μάσκαρα είναι το No.1 προϊόν για τα μάτια, ενώ για τα χείλη δεν χρειάζεται να εξηγήσω, είναι αυτονόητο! Το κραγιόν σου.

Χειμώνα-καλοκαίρι, η αντηλιακή προσώπου είναι απαραίτητη! Οι ειδικοί λένε να φοράμε αντηλιακή προσώπου όλο τον χρόνο και έχουν δίκιο. Για τον λόγο αυτό, συμβουλή μου είναι να πάρεις μία αντηλιακή με χρώμα ώστε να έχεις make up και προστασία από τον ήλιο σε ένα προϊόν!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:27