search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία – Ποια και γιατί θα παραμείνουν ανοιχτά (ΛΙΣΤΑ)

23.03.2020 13:32
Ποια τουριστικά καταλύματα θα παραμείνουν ανοικτά (Πίνακας) - Media

 

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Τουρισμού, μετά από την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ, τα ξενοδοχεία που θα παραμείνουν ανοιχτά ανά Περιφέρεια, κατ’ εξαίρεση των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Τα πενήντα ξενοδοχεία που παραμένουν ανοιχτά είναι αυτά που εξυπηρετούν στρατιωτικούς, δυνάμεις του Frontex, εργαζομένους στα δημόσια έργα κλπ, ενώ εν συνεχεία, με τη συνδρομή του ΞΕΕ θα καταρτιστεί λίστα με τα ξενοδοχεία ανά περιφερειακή ενότητα που θέλουν να μείνουν ανοιχτά, ώστε σε κάθε Περιφέρεια να λειτουργούν 3 ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 9.971 ξενοδοχειακές μονάδες με 433.688 δωμάτια και 856.347 κλίνες, σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2019 του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), ενώ παράγοντες του χώρου σημειώνουν ότι ποτέ στην ξενοδοχειακή ιστορία της Ελλάδας δεν είχε επιβληθεί κλείσιμο σε αυτές τις μονάδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32