search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:12
MENU CLOSE

«Ξεκατίνιασμα» Κιμ Καρντάσιαν – Τέιλορ Σουίφτ: «Λέει ψέματα» (Video)

24.03.2020 15:54
«Ξεκατίνιασμα» Κιμ Καρντάσιαν - Τέιλορ Σουίφτ: «Λέει ψέματα» (Video) - Media

Η Kim Kardashian ισχυρίζεται ότι η Taylor Swift λέει ψέματα για την μακροχρόνια κόντρα τους.

Η Kim δημοσίευσε μια σειρά μηνυμάτων τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι η Swift δεν λέει όλη την αλήθεια για το τηλεφωνημα του 2016 με εκείνη και τον Kanye West για το τραγούδι Famous – και τη συνεχιζόμενη διαφωνία ως προς το αν η Swift γνώριζε τους στίχους του West που έλεγαν ότι είναι «σκύλ@».

Η Kardashian, σε μια σειρά μηνυμάτων στο Instagram, επέκρινε τη Swift για τη χρονική στιγμή που επέλεηε να επαναφέρει την διαμάχη τους εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς οι ΗΠΑ παραμένουν σε κατάσταση καραντίνας.

Η Kim έγραψε ότι «H Taylor Swift επέλεξε να ξαναρχίσει μια παλιά διαμάχη – ότι αυτή τη χρονική στιγμή είναι πολύ εγωκεντρικό δεδομένου του πόνου που βιώνουν τώρα τα πραγματικά θύματα».

Η Kardashian είπε ότι απέφυγε να επιστρέψει στο ζήτημα εν μέσω της συνεχιζόμενης «παγκόσμιας έκρηξης» – και ήταν δυσαρεστημένη που το έκανε τη Δευτέρα – αλλά χρειάστηκε να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη φήμη της.

«Δεν αισθανόμουν την ανάγκη να σχολιάσω πριν από λίγες ημέρες και είμαι πραγματικά πολύ ντροπιασμένη που το κάνω τώρα, αλλά επειδή συνεχίζει να μιλάει για αυτό, αισθάνομαι ότι μένω χωρίς άλλη επιλογή από το να ανταποκριθώ επειδή πραγματικά ψεύδεται», τόνισε.

 «Για να είμαι ξεκάθαρη, το μόνο θέμα που είχα γύρω από την συγκεκριμένη κατάσταση ήταν ότι η Taylor έλεγε ψέματα μέσω της επικοινωνιολόγου της ο οποίος δήλωνε ότι “ο Kanye δεν κάλεσε ποτέ να ζητήσει άδεια … “ Φυσικά και μίλησαν οπότε σας αφήνω να το δείτε αυτό», πρόσθεσε.

Η επικοινωνιολόγος της Taylor ανταποκρίθηκε γρήγορα με ανάρτηση στα social media.

Η Tree Paine tweeted: «Είμαι επικοινωνιολόγος της Taylor και αυτή είναι η μη επεξεργασμένη αρχική δήλωση μου. Παρεπιπτόντως, όταν δημοσιεύεις κομμάτια, αυτό είναι επεξεργασία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ποιον ταντίσατε για να διαρρεύσει αυτό το βίντεο;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01