search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:42
MENU CLOSE

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων

03.03.2010 09:28

Κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων θα υπάρχει σήμερα και τις επόμενες ημέρες, εν όψει των σκληρών μέτρων που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων θα υπάρχει σήμερα και τις επόμενες ημέρες, εν όψει των σκληρών μέτρων που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν σήμερα οι συνταξιούχοι στην πλ.Κοτζιά, διαμαρτυρόμενοι για το «πάγωμα» στις συντάξεις. Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μετά την πώληση του 75% των Ελληνικών Ναυπηγείων στην Abu Dhabi Mar. Επίσης  έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας. Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στο υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος στις 13:00 οι καθηγητές β’ εκπαίδευσης ενώ συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα την απεργία τους οι ιδιοκτήτες ταξί.

Η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει σήμερα παράσταση – διάβημα στο υπουργείο Οικονομικών για τα νέα μέτρα  καθώς και την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Μετά  από την χθεσινή απόφαση της η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει νέα  24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου και συλλαλητήριο στις 8 Μαρτίου   Παράλληλα, αναμένεται να προτείνει νέα απεργιακή κινητοποίηση μαζί με την ΓΣΕΕ.  Την Τετάρτη, 10 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει παράσταση – διάβημα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου θα έχει κατευθυνθεί και το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.Επίσης νέα 48ωρη απεργία, στις 8 και 9 Μαρτίου, εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ, αντιδρώντας στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους.

To ΠΑΜΕ  πραγματοποιεί σήμερα, στις 5 το απόγευμα πορείες στην πλατεία Ομόνοιας, στο Μετρό Αγίου Αντωνίου, στον σταθμό ΗΣΑΠ στα Πευκάκια και τη Νέα Ιωνία, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» και στο Μετρό της Δάφνης καθώς και σε άλλες γειτονιές της χώρας. Επίσης διοργανώνει, συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στις 18:00 στην πλ. Συντάγματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46