search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:18
MENU CLOSE

Πίτερ Αντρέ: Με συμπτώματα κορωνοϊού ο 14χρονος γιος του (Videos/Photo)

26.03.2020 09:38
Πίτερ Αντρέ: Με συμπτώματα κορωνοϊού ο  14χρονος γιος του (Videos/Photo) - Media

 

Με συμπτώματα κορωνοϊού είναι ο 14χρονος γιος του  Πίτερ Αντρέ.

Ο 47χρονος Πίτερ Αντρέ, ελληνοκυπριακής καταγωγής, υπήρξε βρετανός ποπ σταρ στη δεκαετία του ’90, ενώ υπήρξε παντρεμένος με το μοντέλο Κέιτι Πράις, γνωστή και ως Τζόρνταν, με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, τον 14χρονο σήμερα Τζούνιορ.

Ο Πίτερ Αντρέ πλέον είναι παντρεμένος με την 30χρονη γιατρό Έμιλι ΜακΝτόνα με την οποία έχει αποκτήσει τρία ακόμα παιδιά, τη 12χρονη Πρίνσες, την 6χρονη Αμέλια και τον 3χρονο Τέο.

Η σύζυγός του δίνει καθημερινή μάχη στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, ενώ ο Πίτερ Αντρέ έχει αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών τους και του μεγαλύτερου γιου του Τζούνιορ που μένει μαζί τους.

Λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του Πίτερ Αντρέ στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain, όπου δήλωνε περήφανος για την αυτοθυσία με την οποία αντιμετωπίζει η σύζυγός του τους ασθενείς από κορωνοϊό στο νοσοκομείο, αλλά και την ανησυχία του για τα τέσσερα παιδιά του, ο πρωτότοκος γιος του, Τζούνιορ, αποκάλυψε μέσω instagram ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού,

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα όπως ξέρουμε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο 14χρονος. «Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι έχω συμπτώματα κορωνοϊού. Δεν λέω ότι είμαι θετικός στον ιό, αλλά έχω συμπτώματα. Μείνετε ασφαλείς γιατί όπως είπα, είναι δύσκολα τα πράγματα» προσθέτει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17