search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:14
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να αφήσει τις διαρροές και να πάρει πίσω το εξευτελιστικό κουπόνι για τους επιστήμονες

28.03.2020 19:56
ΣΥΡΙΖΑ: «Ψήφισμα - κόλαφο για Κεραμέως ενέκριναν οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ»	 - Media

 

«Η κυβέρνηση να αφήσει τις διαρροές κύκλων του Μαξίμου για ένταξη των επιστημόνων στο έκτακτο επίδομα και να προχωρήσει άμεσα σε αναδίπλωση, όπως την κάλεσαν οι επιστημονικοί κλάδοι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση «να πάρει πίσω το εξευτελιστικό μέτρο των εκπαιδευτικών κουπονιών για τους επιστήμονες και να τους εντάξει πλήρως στο – έστω και ανεπαρκές – έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ». Σχολιάζει επιπλέον πως «μιας και έκανε την αρχή με τις αναδιπλώσεις, να πάρει πίσω και την εκ περιτροπής εργασία με μείωση μισθού 50% για όλους τους εργαζόμενους που έφερε με θράσος στην ΠΝΠ ο κ. Βρούτσης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «χρειάζονται γενναία και οριζόντια μέτρα στήριξης και ρευστότητας για επιχειρήσεις και εργαζόμενους, όχι μέτρα που θα σπάσουν τα κοντέρ της ύφεσης και της ανεργίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:10