search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Ν. Παπαθανάσης στην ΕΡΤ: «Εξασφαλισμένοι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων»

30.03.2020 21:21
Ν. Παπαθανάσης στην ΕΡΤ: «Εξασφαλισμένοι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων» - Media

 

«Είναι εξασφαλισμένοι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης στην εκπομπή της ΕΡΤ «10» με την Όλγα Τρέμη.

Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ακόμα ότι «Λύνεται το θέμα των μεταχρονολογημένων επιταγών», ενώ για τις λαϊκές αγορές είπε: «Διπλασιάζουμε τις λαϊκές αγορές. Θα λειτουργούν χωρίς τους εμπόρους και τους παραγωγούς για να αυξηθεί η απόσταση μεταξύ των πάγκων στα πέντε μέτρα, ενώ κλείσαμε δύο λαϊκές που δεν τήρησαν τα μέτρα».

Ο υφυπουργός σημείωσε ότι «Εντατικοποιείται ο έλεγχος στα πλοία», ότι «Εγκαταστήσαμε σύστημα για να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε όσους διακινούν αμνοερίφια» και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να υπάρξει έλλειψη υγειονομικού υλικού τα νοσοκομεία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01