27/11/2020 19:55:12

Σύψας για κορωνοϊό: Το κλίμα χαλάρωσης θα φέρει νέα μέτρα

Σύψας για κορωνοϊό: Το κλίμα χαλάρωσης θα φέρει νέα μέτρα - Media

 

«Το τι θα γίνει αύριο δεν το έχουμε εξασφαλίσει και αυτό πρέπει να είναι σαφές σε όλους. Άρα πρέπει να είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων τώρα για να βγάλουμε τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, μέχρι το τέλος Απριλίου» δήλωσε στον Realfm 97,8 ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, επισήμανε ότι «ο κορωνοϊός δεν συγχωρεί κανένα λάθος. Το παραμικρό λάθος θα γυρίσει πίσω μας και θα είναι ανελέητος. Δεν πρέπει κανείς να έχει την ψευδαίσθηση ότι επειδή μέχρι στιγμής η καμπύλη μας είναι αργή και έχουμε αργή αύξηση της επιδημίας ότι θα εξακολουθήσει να είναι έτσι και στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων».

«Το κλίμα χαλάρωσης είναι εντελώς λάθος αυτή τη στιγμή. Εντελώς λάθος και νομίζω η Πολιτεία αν χρειαστεί, που από ότι βλέπω θα χρειαστεί, θα πάρει και περαιτέρω μέτρα, αλλά αυτό είναι απόφαση της Πολιτείας. Το Πάσχα θα το κάνουμε στο σπίτι μας, πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση και θα κάνουμε Ανάσταση στα μπαλκόνια μας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει αυτή τη στιγμή να κάνουμε το σωστό, δεν επιτρέπεται κανένα λάθος», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.