search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Σύψας για κορωνοϊό: Το κλίμα χαλάρωσης θα φέρει νέα μέτρα

31.03.2020 12:14
Σύψας για κορωνοϊό: Το κλίμα χαλάρωσης θα φέρει νέα μέτρα - Media

 

«Το τι θα γίνει αύριο δεν το έχουμε εξασφαλίσει και αυτό πρέπει να είναι σαφές σε όλους. Άρα πρέπει να είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων τώρα για να βγάλουμε τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, μέχρι το τέλος Απριλίου» δήλωσε στον Realfm 97,8 ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, επισήμανε ότι «ο κορωνοϊός δεν συγχωρεί κανένα λάθος. Το παραμικρό λάθος θα γυρίσει πίσω μας και θα είναι ανελέητος. Δεν πρέπει κανείς να έχει την ψευδαίσθηση ότι επειδή μέχρι στιγμής η καμπύλη μας είναι αργή και έχουμε αργή αύξηση της επιδημίας ότι θα εξακολουθήσει να είναι έτσι και στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων».

«Το κλίμα χαλάρωσης είναι εντελώς λάθος αυτή τη στιγμή. Εντελώς λάθος και νομίζω η Πολιτεία αν χρειαστεί, που από ότι βλέπω θα χρειαστεί, θα πάρει και περαιτέρω μέτρα, αλλά αυτό είναι απόφαση της Πολιτείας. Το Πάσχα θα το κάνουμε στο σπίτι μας, πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση και θα κάνουμε Ανάσταση στα μπαλκόνια μας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει αυτή τη στιγμή να κάνουμε το σωστό, δεν επιτρέπεται κανένα λάθος», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01