27/01/2021 09:04:38

«Πόλεμος» παιδικών σταθμών και γονιών για τα χαμένα δίδακτρα

«Πόλεμος» παιδικών σταθμών και γονιών για τα χαμένα δίδακτρα - Media

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ παιδικών σταθμών και γονιών για τα χαμένα δίδακτρα, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες διευθυντές στέλνουν μηνύματα σε γονείς πιέζοντάς τους να πληρώσουν.

Απάντηση στις καταγγελίες έδωσε ο Γιώργος Σταθόπουλος, Πρόεδρος Πανελ. Ομοσπονδίας Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμού.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μέλη μας αυτοί οι οποίοι ζητούν δίδακτρα από τους γονείς για δύο λόγους. Υπάρχει ένας μηχανισμός σε όλα τα μέλη όλων των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με τα δίδακτρα. Το δεύτερο είναι πως εμείς πρώτα απ ΄όλα είμαστε παιδαγωγοί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά και οι γονείς καθώς η ψυχική τους υγεία», τόνισε ο κ. Σταθόπουλος.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικα,ο πρόεδρος τόνισε πως θέλουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα έχει ανθρωπιά , ηθική και μέριμνα.
«Η πολιτεία έχει φροντίσει για την λειτουργία των επιχειρήσεων και για εμάς, οπότε εμείς είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τα παιδιά», ανέφερε.

Στην ερώτηση για το αν τελικά οι γονείς θα πληρώσουν αυτούς τους μήνες που είναι κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί, ο κ. Σταθόπουλος ανέφερε.
«Εμείς δεν κάνουμε τηλεδιασκέψεις, αλλά έχουμε ένα προτέρημα έχουμε τους γονείς συνεργάτες. Mόλις τελειώσει όλο αυτό θα εκτιμήσουμε τι θα γίνει. Όσοι γονείς έχουν δώσει προκαταβολές θα δούμε πως θα συμψηφισθούν. Όσοι γονείς έχουν υποχρεώσεις, ίσως γίνει κάποια έκπτωση και φυσικά θα σταλεί ερωτηματολόγιο ώστε να ξέρουμε κάθε γονιός τι έχει να αντιμετωπίσει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.