search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Μπήκε σε νοσοκομείο παράνομα για να δει αν ισχύουν οι ειδήσεις «περί κορωνοϊού» (Photo)

05.04.2020 19:17
Σοβαρά εγκαύματα έστειλαν ηλικιωμένο στο νοσοκομείο - Media

 

Θέλησε να κάνει το δικό του ρεπορτάζ, αφού δεν είχε, προφανώς εμπιστοσύνη στα όσα βλέπει και ακούει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…

Έτσι και αφού προσποιήθηκε πως είχε λόγο να βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, πέρασε την κεντρική είσοδο κι άρχισε να βιντεοσκοπεί τους διαδρόμους και τους θαλάμους του νοσοκομείου!

Δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν μέσα στο νοσοκομείο, γι’ αυτόν τον ιδιότυπο «ρεπόρτερ» κι αφού κατέγραψε, όσα ήθελε να δει και να υπηρετήσει το αφήγημα του, το ανέβασε και στα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΑΓΝΗ

Από κει ενημερώθηκε και η διοίκηση του νοσοκομείου και άμεση ήταν η παρέμβαση του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργου Χαλκιαδάκη, ο οποίος ζήτησε να ενημερώσουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του νοσοκομείου, τον εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να αναζητηθεί ο δράστης αλλά και να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξει και κάποιος άλλος που θα τον μιμηθεί!

νοσοκομειο

Το Cretalive έχει στη διάθεση του το σχετικό…”αποκαλυπτικό” βίντεο αλλά δεν έχει σκοπό να δώσει τροφή σε συνωμοσιολογικά και “ψεκασμένα” σενάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52