04/06/2020 11:28:24

Η Χριστίνα Λαμπίρη πάντρεψε την κόρη της: «Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά που δεν ήμουν εκεί» (Video)

Η Χριστίνα Λαμπίρη πάντρεψε την κόρη της: «Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά που δεν ήμουν εκεί»  (Video) - Media


 

Τις τελευταίες εβδομάδες ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας. Οι άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, ακολουθώντας πιστά τα μέτρα περιορισμού, ευελπιστώντας να περάσει το συντομότερο ο “εφιάλτης” του κορωνοϊού. Ο γάμος της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη έμελε να γίνει υπο αυτές τις συνθήκες με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μην επιτρέπεται να παραστεί σε μια τόσο σημαντική μέρα για το παιδί της.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε ότι το γεγονός αυτό στεναχώρησε πολύ τόσο την ίδια όσο και το ζευγάρι, όμως ήταν κάτι που δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Μάλιστα, η κόρη της πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της εγγόνι στο άμεσο μέλλον με τη Χριστίνα λαμπίρη να τονίσει ότι ούτε τότε θα μπορεί να είναι παρούσα..

“Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί. Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ”, είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.