search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:19
MENU CLOSE

Η Χριστίνα Λαμπίρη πάντρεψε την κόρη της: «Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά που δεν ήμουν εκεί» (Video)

07.04.2020 09:21
Η Χριστίνα Λαμπίρη πάντρεψε την κόρη της: «Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά που δεν ήμουν εκεί»  (Video) - Media

 

Τις τελευταίες εβδομάδες ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας. Οι άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, ακολουθώντας πιστά τα μέτρα περιορισμού, ευελπιστώντας να περάσει το συντομότερο ο “εφιάλτης” του κορωνοϊού. Ο γάμος της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη έμελε να γίνει υπο αυτές τις συνθήκες με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μην επιτρέπεται να παραστεί σε μια τόσο σημαντική μέρα για το παιδί της.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε ότι το γεγονός αυτό στεναχώρησε πολύ τόσο την ίδια όσο και το ζευγάρι, όμως ήταν κάτι που δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Μάλιστα, η κόρη της πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της εγγόνι στο άμεσο μέλλον με τη Χριστίνα λαμπίρη να τονίσει ότι ούτε τότε θα μπορεί να είναι παρούσα..

“Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί. Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ”, είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:19