search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:00
MENU CLOSE

«Ποδαρικό» με Χρυσοχοΐδη και Βενιζέλο σε εκπομπή του Open TV

07.04.2020 12:49
«Ποδαρικό» με Χρυσοχοΐδη και Βενιζέλο σε εκπομπή του Open TV - Media

 

Την Τρίτη 7 Απριλίου, στις 21.00 στην πρεμιέρα της εκπομπής «INFO-19», η Νίκη Λυμπεράκη θα φιλοξενήσει σε ζωντανή σύνδεση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αλλά και τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος με τη σειρά του θα σχολιάσει τις ενέργειες και τα έκτακτα μέτρα για την αναχαίτιση του COVIT-19, αλλά και θα αναλύσει τις απειλές που διαφαίνονται για τη δημοκρατία και την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιστήμονες, γιατροί και ειδικοί θα καταθέσουν την άποψή τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες.

Στο στούντιο, μαζί με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης.

Από την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και κάθε Τρίτη στις 21.00, μετά το κεντρικό δελτίο Eιδήσεων, η εκπομπή θα αναλύει μαζί με τους ειδικούς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59