search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Ο Μπέρνι Σάντερς ανέστειλε την προεκλογική καμπάνια του

08.04.2020 15:40
Ο Μπέρνι Σάντερς ανέστειλε την προεκλογική καμπάνια του - Media
 
Ανέστειλε την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, γερουσιαστής Μπερνι Σάντερς μετά το καθαρό προβάδισμα που απέκτησε σε εκλέκτορες ο συνυποψήφιός του, Τζο Μπάιντεν.
 
O Σάντερς ανακοίνωσε το τέλος της καμπάνιας του σε τηλεδιάσκεψη με το επιτελείο του και θα προβεί σε σχετική δήλωση αργότερα.
 
«Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα σε ολόκληρη την ομάδα του ότι ακυρώνει την εκστρατεία του για την προεδρία», ανακοίνωσε η ομάδα της εκστρατείας του. Η εκστρατεία τελειώνει, ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε η ανακοίνωση της προεκλογικής ομάδας του γερουσιαστή.
 
Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, 77 ετών, είναι πλέον ο μόνος υποψήφιος των Δημοκρατικών για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
 
Η απόφαση του Σάντερς έρχεται μετά την ψηφοφορία στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Ουισκόνσιν, παρά την επιδημία του κορωνοϊού που σαρώνει τις ΗΠΑ.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάιντεν είχε κερδίσει τις προκριματικές σε Αριζόνα, Φλόριντα και Ιλινόι και δέκα αναμετρήσεις στην Σούπερ Τρίτη, ανατρέποντας το προβάδισμα Σάντερς, πριν ο κορωνοϊός παγώσει τα πάντα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08