31/05/2020 23:44:42

Παραιτήθηκε από το OPEN ο Δημήτρης Μιχαλέλης

Εξελίξεις στο OPEN – Δεκτή η παραίτηση του γεν. Διευθυντή Ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη  - Media

 

Παρελθόν από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN αποτελεί ο Δημήτρης Μιχαλέλης, έπειτα από δική του απόφαση. Ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης δήλωσε την παραίτησή του με τη διοίκηση του καναλιού να την κάνει αποδεκτή.

Η ανακοίνωση του Open

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη.
Το OPEN τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε υπερασπιστεί με μια αιχμηρή ανάρτησή του τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού αναφορικά με τις επιθέσεις που είχε δεχτεί με αφορμή ένα ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας -μεταξύ άλλων- ότι το κανάλι έχει προσφύγει στο ΕΣΡ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.