search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:26
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο κορωνοϊός μου χάλασε τα σχέδια γάμου

09.04.2020 14:42
Τζένιφερ Λόπεζ: Ο κορωνοϊός μου χάλασε τα σχέδια γάμου - Media

 

Η Jennifer Lopez δήλωσε πρόσφατα πως η πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει αυτή τη στιγμή και τις ΗΠΑ, έχει χαλάσει τα σχέδια του γάμου της. Μάλιστα, μιλώντας πρόσφατα στο show της Ellen DeGeneres, αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και ο αρραβωνιαστικός της, Alex Rodriguez, «έχουν βάλει στην άκρη τα σχέδια του γάμου τους, μέχρι να κοπάσει όλη αυτή η άσχημη περίοδος».

«Πραγματικά όλο αυτό έχει επηρεάσει τον γάμο μας, όμως στεκόμαστε μόνο στο τώρα», είπε η Lopez. «Ειλικρινά δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα με ημερομηνίες κλπ. Είμαστε κι εμείς στην ίδια κατάσταση με όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια στον υπόλοιπο κόσμο. Ξαναλέω πως είναι κάτι που πρέπει να περιμένει και θα το ξανασυζητήσουμε σε μερικούς μήνες», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς περνάει τις ημέρες, η σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: «Αν είμαστε υγιείς πρέπει να νιώθουμε καθημερινά ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Αν είμαστε και υγιείς και μπορούμε να εργαζόμαστε από το σπίτι, τότε είναι αναζωογονητικό. Για να είμαι ειλικρινής το να δουλεύω από το σπίτι μου δίνει τη δυνατότητα να διαβάσω σενάρια, να εξελίξω νέα projects, με βοηθάει ακόμη στο να μάθω καινούρια πράγματα στον χορό. Τώρα είναι η στιγμή για να προετοιμαστούμε. Σε λίγο καιρό θα μπούμε πάλι στους ρυθμούς μας. Γι’ αυτό ας αξιοποιήσουμε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Κανείς δεν ήθελε να συμβεί όλο αυτό αλλά αφού πρέπει να γίνει έτσι, ας εκμεταλλευτούμε τον ελεύθερο χρόνο για να δουλέψουμε και να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας».

Πηγή: plus.queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:25