search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:52
MENU CLOSE

Ρομά έστησαν γλέντι στη Νέα Σμύρνη Λάρισας το πρώτο βράδυ της καραντίνας (video)

10.04.2020 11:43
Λάρισα: «Πασχαλινό πακέτο» με τρόφιμα σε 1500 οικογένειες στη Νέα Σμύρνη - Media

 

Τις ιδιαίτερες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αρχές σε ότι αφορά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού σε Ρομά, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, αποτυπώνει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το onlarissa.gr

Στο βίντεο που η λήψη του έγινε σήμερα τα ξημερώματα, δηλαδή ενώ είχε ξεκινήσει η καραντίνα στην περιοχή με κυβερνητική απόφαση, Ρομά γλεντούν παρά τα μέτρα απαγόρευσης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης σε πρόσφατη δήλωσή του είχε μιλήσει για “ιδιαίτερο τρόπο διαβίωσης” και είχε παραδεχθεί πως “οι γάμοι δεν έχουν σταματήσει… και οι γάμοι των Ρομά σημαίνουν τρεις μέρες με γλέντια και νταούλια».

Οι κάτοικοι από μέρες καταγγέλλουν ότι ενώ τηλεφωνούν στην αστυνομία, η απάντηση που λαμβάνουν είναι πως “δεν μπορεί να κάνει κάτι”. Έτσι, ένας εξ’ αυτών αποφάσισε να μεταδώσει “ζωντανά” στα social media το γλέντι σήμερα τα ξημερώματα, προκαλώντας την άμεση επέμβαση των περιπολικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:52