search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:39
MENU CLOSE

Τσίπρας: Αποχαιρετάμε τον άνθρωπο που κατέστησε γνωστά στην υφήλιο τα βασανιστήρια της χούντας

11.04.2020 12:32
Τσίπρας για τη γυναικοκτονία στη Μάνη: Μίλα. Δράσε. Καμία Μόνη Της - Media

 

Τον Περικλή Κοροβέση, «τον αγωνιστή της Αριστεράς και της Δημοκρατίας, τον τολμηρό διανοούμενο, τον συγγραφέα που σημάδεψε με τα γραπτά του τη σύγχρονη πολιτική σκέψη της χώρας μας», αποχαιρετά ο Αλέξης Τσίπρας με συλλυπητήριο μήνυμα του.

«Τον άνθρωπο», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «που κατέστησε σε όλη την υφήλιο γνωστά τα βασανιστήρια της χούντας των συνταγματαρχών, τόσο με το βιβλίο του “Ανθρωποφύλακες”, όσο και με τη κατάθεσή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που απομόνωσε την δικτατορία διεθνώς».

«Με τον Περικλή πορευτήκαμε μαζί στα πρώτα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δρόμοι μας χωρίσανε ωστόσο νωρίς και η κριτική του ήταν πάντα αιχμηρή, αλλά ποτέ κακόβουλη», αναφέρει. «Η κριτική του σκέψη, ο αιχμηρός του λόγος, η ευθυκρισία του, ήταν πλούτος για την Aριστερά και το δημόσιο λόγο. Θα μας λείψει», σημειώνει ο κ. Τσίπρας, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους κοντινούς ανθρώπους του εκλιπόντος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36