search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Καραμανλής: Θα δοθεί αποζημίωση για τις κάρτες των Μέσων Μεταφοράς

12.04.2020 06:30
Καραμανλής: Θα δοθεί αποζημίωση για τις κάρτες των Μέσων Μεταφοράς  - Media

 

Αποζημίωση για όλους τους χρήστες μηνιαίων και ετήσιων καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Εξήγησε ότι η αποζημίωση θα είναι ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης της κάρτας και πως θα επιστραφεί όταν ο κάτοχος προσέλθει για να την ανανεώσει.

Αν για παράδειγμα κάποιος αγόρασε μια ετήσια κάρτα που κοστίζει 300 ευρώ κατά την ανανέωσή της θα αφαιρεθεί το ποσό του ενός ή των δυο μηνών που θα διαρκέσει η κρίση, και θα δικαιούνται ένα εκπτωτικό πακέτο.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, έκπτωση 10% θα δοθεί και για την αγορά νέας κάρτας προκειμένου να βοηθηθούν τόσο οι πολίτες όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ.

Ο υπουργός Μεταφορών είπε επίσης ότι η έκπτωση 10% μπορεί να συνδυαστεί με την αποζημίωση και ο χρήστης να έχει μεγαλύτερα οφέλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01