search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:32
MENU CLOSE

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος και η σύζυγός του (Video)

13.04.2020 15:18
Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος και η σύζυγός του (Video) - Media
 
Ο ελληνική καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος αποκάλυψε στην αμερικανική τηλεόραση πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
 
Σε ζωντανή σύνδεση με την πρωινή εκπομπή Good Morning America, ο άλλοτε στενός σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον και νυν παρουσιαστής ειδήσεων για το ABC αναφέρθηκε στη διάγνωση, παρότι, όπως σημείωσε, ανήκει στα κρούσματα του κορωνοϊού που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα. «Δεν έκανα πυρετό, δεν είχα κρυάδες, δεν είχα πονοκέφαλο, δεν είχα βήχα, ούτε δυσκολία στην αναπνοή, αισθάνομαι περίφημα» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Τζορτζ Στεφανόπουλος.
 

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος βγήκε στην πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης τη Δευτέρα, προκειμένου να δώσει νεότερα για την πορεία της υγείας της συζύγου του, η οποία επίσης νοσεί με Covid-19. Η Άλι Γουένγουορθ βρίσκεται στην πέμπτη ημέρα και φαίνεται πως σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο, εκείνη έχει αρκετά από τα δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο κορωνοϊός.
 
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τζορτζ Στεφανόπουλος δήλωσε πως η διάγνωση για τον εαυτό του δεν «υπήρξε και μεγάλη έκπληξη», αφού βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του όλες αυτές τις μέρες.
 
Στο σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε από την εκπομπή GMA στο Twitter, ο Τζορτζ Στεφανόπουλος εξηγεί πως αναμένεται να συμβουλευτεί τον οικογενειακό του ιατρό για τα βήματα από εδώ και πέρα, καθώς έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ μόλις το Σαββατοκύριακο.
 
Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος δεν είναι ο πρώτος παρουσιαστής ειδήσεων στην Αμερική που ανακοινώνει πως έχει προσβληθεί από τον Covid-19. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Κρις Κουόμο ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός, ενώ λίγες ημέρες αργότερα το ίδιο έκανε και συνάδελφός του στο CNN που παρουσιάζει το απογευματινό δελτίο.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:31